Veilig naar de logopedist. Dat doe je zo.

Veilig naar de logopedist. Dat doe je zo.

Zoals u misschien al heeft gehoord of gelezen kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van cliënten in de praktijk.  Wel onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. Zo zijn er verschillende voorzorgsmaatregelen genomen voor een veilig bezoek aan onze praktijk. Ook zal Online Logopedie nog steeds kunnen worden ingezet.
Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van Corona dan zullen we de behandeling bijvoorbeeld Online voortzetten.
Vanaf maandag 18 mei willen we de behandelingen in de praktijk graag zoveel mogelijk weer opstarten.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Was je handen voor en na de afspraak
  • Kom alleen (als dat mogelijk is)
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

Als het nodig is, maakt de logopedist gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het Corona virus te voorkomen: jouw logopedist vertelt je welke logopedische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Cliënten die voor behandeling naar onze praktijk komen, verzoeken we vooraf ons Corona Protocol Logopediepraktijk Logopedie4you te lezen. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u zich hierop voorbereiden.

Bent u geen cliënt bij ons, maar op dit moment wel op zoek naar een logopediste? Neem dan hier contact met ons op. Dan bespreken we hoe en wanneer we met logopedie kunnen starten.